Prietenii Predania
0

Familia Sfinților Împărați Romanov O relatare istorică ilustrată, pentru copii și adulți

--80%
Înapoi

Descriere

În contextul actual, este un adevărat act de curaj să publici o carte despre ultima familie imperială rusă.

Sperăm să avem cititori cel puțin la fel de curajoși, care să-și dorească să afle mai multe despre familia Țarului Nicolae al II-lea, calomniată continuu, de peste o sută de ani, chiar și în ultima perioadă.

Din fericire, copiii au, în general, mai puține frici decât părinții, iar această carte este, în principal, pentru ei. Dar le-o recomandăm cu drag și adulților, pentru că „o poveste pentru copii, care este apreciată numai de copii, este o poveste proastă pentru copii" (C.S. Lewis).

Mai mari sau mai mici, cu toții avem foarte multe lucruri de învățat din povestea Familiei Sfinților Mucenici Romanov, care, prin dragoste, smerenie și hărnicie, a trecut prin foarte multe greutăți, inclusiv mucenicie, rămânând unită, pentru veșnicie.

Comand-o acum și vei afla multe lecții prețioase de viață, care îl vor ajuta pe copilul tău să crească frumos!

La 10 exemplare, ai o reducere de 45%.


Cartea de față este o lucrare menită să transmită, tuturor celor care o vor parcurge, credincioșia și dragostea, care au reprezentat esența vieții ultimului Împărat al Rusiei, a soției acestuia și a copiilor lor, o familie de oameni cu adevărat sfinți. Conținutul cuprinde două registre - unul artistic, celălalt, explicativ - iar ilustrațiile îi ajută pe copii și pe adulți, deopotrivă, să pătrundă mai ușor în spiritul unei epoci apuse, să descopere viața membrilor Familiei Imperiale Romanov, a părinților și a rudelor, a apropiaților și a supușilor Țarului Nicolae al II-lea. Firește, și pe a întregii Rusii. Imaginea unei țări aflate în pragul unei perioade istorice de grele încercări, iar în mijlocul ei, pătimirea Sfinților Nicolae, Alexandra, Olga, Tatiana, Maria, Anastasia și Alexei, care, în suferințele cumplite pe care le-au răbdat, s-au făcut pildă de dragoste, nu doar față de cei de lângă ei, ci față de întreg poporul și patria lor.

În librării din 23 noiembrie. 

 

Autor: Maria Maximova
Traducere: Ioana Miruna Kamata1375lei 2500leiFormat: 16,5 x 23,5 cmVezi format PDFNr. pagini: 56Video
×
Predania Armatolii - Luptatorii aromani uitati Randuiala Proiect Avdhela Manastirea Baia de Arama 1917 Independenta Pindului
Copyright © 2020 Editura Predania. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel