Prietenii Predania
0

Evanghelia Maicii Domnului Cuvântări - Predici - Rugăciuni

--400%
Înapoi

Descriere

Iată roaba Domnului, fraților, a cărei viață pe pământ cu adevărat a înfățișat o întreagă evanghelie. Această Evanghelie a Maicii Domnului s-ar putea numi: Evanghelia celei dintâi roabe a Domnului, dar înainte a ne întreba ce fel de evanghelie a fost aceea, sa ne mutăm cu duhul și cu gândul în acea zi luminată când Sfânta Maică a Domnului s-a despărțit de această lume. Noi numim acea zi - zi luminată, pentru că ea însăși a socotit-o astfel, rugându-se adesea Fiului său și lui Dumnezeu să - o grăbească, să grăbească ziua ieșirii ei din această lume în care ea a îndurat pentru dreptate mai mult decât oricare altă maică vreodată.

Sfântul Nicolae Velimirovici

 

Autor: Sfântul Nicolae Velimirovici

In lucru

Format: 11 x 16 cmVezi format PDFNr. pagini: 136

Recenzii

Daniel Mazilu

Dintre toate cărțile Sfântului Nicolae Velimirovici, această preaminunată laudă adusă Maicii Domnului reprezintă „jurnalul tainic” al îndumnezeirii sale.

Paginile acestea, minunat traduse de soții și prietenii noștri Ionuț și Sladjana Gurgu, stau mărturie, alături de sfintele sale moaște, că Biserica a canonizat pe cine trebuia.

Iconița sa țărănească de pe copertă, parcă desenată de iconarii anonimi ai Maramureșului, ne-o arată pe Maica Domnului „leagăn al omenirii și tron al dumnezeirii.”

Ce dar minunat a primit limba română în anul traducătorilor de carte religioasă!

×
Predania Armatolii - Luptatorii aromani uitati Randuiala Proiect Avdhela Manastirea Baia de Arama 1917 Independenta Pindului
Copyright © 2020 Editura Predania. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel