Prietenii Predania
0

Aricioaica învață o lecție de viață

--221%
Înapoi

Descriere

Întrebările pe care și le pune un copil sunt mult mai limpezi și, ca apele limpezi, sunt mult mai profunde, mai adânci, decât ale unui adult care crede că a nu mai fi copil e un pas înainte. Cine alină durerea, vindecă, mântuiește? Credința cuiva sau Dumnezeu? Cel pe care îl rugăm să se roage pentru noi lui Dumnezeu, sau Iisus Hristos, Dumnezeu?

Prin credință un bob de muștar e mai mare decât o varză, pe care nu e bine să o furi nici când vrei să faci un bine.

Cristian Imbrea

 

Autor: Serioja Popov

In lucru

Format: 21,5 x 22 cmVezi format PDFNr. pagini: 24

Recenzii

Cosmina Tămaș

Ce e de făcut când unul din copiii tăi se naște cu o infirmitate? Unde cauți leacul? Cum îți răsplătești binefăcătorul?

De la căutarea cu grăbire a leacului potrivit pentru boala sufletească ori trupească a puiului tău, la oferirea recunoștinței pentru binele primit în dar, dar mai ales la cercetarea atentă a propriei conștiințe, oricând voiești să faci cuiva o bucurie - această cărțulie, ușor de citit și plăcută la privit reprezintă atât pentru copii, cât și pentru adulții care o vor citi un popas vindecător, într-o lume a spiritelor curățite, în care sufletul își găsește deplină si neînșelătoare odihnă.

Dacă e să aleg un singur lucru care mi-a făcut sufletul să se topească de duioșie, în această poveste cuceritoare, acela este chipul delicat și discret al pedagogiei pe care o practică bătrânul călugăr, atunci când refuză darul mamei-arici.

×
Predania Armatolii - Luptatorii aromani uitati Randuiala Proiect Avdhela Manastirea Baia de Arama 1917 Independenta Pindului
Copyright © 2020 Editura Predania. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel